Nyheter

Visa nyheter   

containrar

Nya containrar   
Begagnade containrar   
Monterbar container   
Monterbar cont. HC   
Minicontainer   
Arbetscontainer   
Miljöcontainer   
Väderskydd   
Tillbehör  

Övrigt

Transport  

Information

Leveransinformation a 
Affärsvillkor a 
Kontakta oss  a 

 

Kovobel
Arbetscontainer

Containern tillverkas i Tjeckien av Kovobel. SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB är ensamma om importen till Sverige. Containern har många användningsområden: förråd, verktygscontainer, garage, carport, arbetsbod, väderskydd, vedbod, förvaring av farligt gods, rökrum mm.

Montaget av containern tar ca en timme. Här krävs inga specialverktyg (nyckel 13,19). Vid leverans är containern demonterad och har då en höjd på 0,38 m Containern går att lyfta med kran och även med gaffeltruck (gaffelspår rekommenderas).

Tillverkad i varmgalvad plåt med 35 mm tjockt trägolv. Dubbeldörr på gavel med handtag, lås (cylinderlås) och nyckelsats. Containern levereras omonterad 0.38 m hög. Montaget tar cirka en timme och kräver inga specialverktyg.

 
Monteringsanvisningar (Bildsekvens)
Monteringsanvisningar (Filmklipp 27 Mb)
 
mc1 mc1 mc1
 

Taket på denna container är uppdelat i tre sektioner, varav mittenpartiet består utav korrigerad plast .

Materialet släpper in ljus. I denna container står man i skydd för väder och vind och arbetar utan att man behöver dra in el. Containern är försedd med dubbeldörr på gavel med komplett cylinderlås. Tycker man inte att detta är tillräckligt, finns det en specialtillverkad låsbob att hänga på. Vet man om att man skall flytta containern, rekommenderar vi att man förser containern med gaffelspår. Har man tänkt använda containern som ett förråd har vi hyllställ och konsol.

Arbetscontainer
Bredd 2.20 m
Höjd 2.20 m
Längd 3,4,5 och 6m.
Vikt 450-780 kg
Tillval: Låsbom, hyllställ och konsoller.

© Copyright 2006 Containerborsen.se